You are currently viewing Visitem IKEA Badalona
Eix Besòs Circular

Visitem IKEA Badalona

IKEA Badalona s’adhereix al projecte Eix Besòs Circular amb l’objectiu d’aconseguir una millora en la seva gestió de residus.

L’empresa sueca reforça encara més el seu compromís mediambiental explorant noves oportunitats dins el camp de l’economia circular.

De les vàries iniciatives i línies que actualment ja duen a terme en matèria de sostenibilitat, hem volgut destacar el seu sistema anti malbaratament alimentari Leanpath, el qual pesa i monitora tots els aliments que són descartats, i mitjançant el qual han aconseguit reduir en un 30% el malbaratament alimentari.

Segons indiquen els propis responsables de l’empresa, IKEA Badalona ofereix un servei de restaurant a 2.000 persones al dia, motiu pel qual han pogut recuperar la inversió d’aquest sistema (Leanpath), en tant sòls un any.

Segons aquests resultats vistos a IKEA, Leanpath pot esdevenir un sistema eficient d’estalvi alimentari i conseqüentment, econòmic, aplicable a totes aquelles empreses que disposin de cuines industrials i/o en centres amb una alta producció alimentària.