You are currently viewing Resultats dels circuits a juny de 2020
Resultats de la recollida dels circuits d'orgànica i envasos lleugers

Resultats dels circuits a juny de 2020

Avui 5 de juny, dia mundial del medi ambient, aprofitem per aportar el nostre granet de sorra publicant els primers resultats del projecte.

L’Eix Besòs Circular tanca el mes de maig amb un total de 10 tones de fracció orgànica i més de 500 kg d’envasos lleugers entrats a l’Ecoparc 2 de Montcada. Aquestes dades han estat facilitades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) com a titular de la planta de destí, i a la vegada han estat contrastades amb l’empresa transportista. A la imatge que acompanya la notícia hi ha un resum de resultats

Tot i les dificultats de la COVID-19, les empreses han seguit promovent la correcta separació i posterior gestió d’ambdues fraccions, obtenint així en planta de destí el biogàs i l’energia detallada a la imatge superior.

A més a més, cal destacar que durant aquest període de pandèmia s’han unit dos noves empreses al circuit com són el supermercat Bon Preu de Badalona i el grup Sodexo, aquesta última responsable de la gestió de cuines de l’Institut Guttmann de Badalona.

L’enhorabona a totes elles per promoure la recuperació i reciclatge de materials en detriment de la disposició a abocador o la incineració.