Nova sessió virtual “Com reduir el cost de la factura elèctrica en el teixit empresarial” de l’Eix Besòs Circular.

El dijous 31 de març, de 10 a 11 h, tindrà lloc una sessió virtual adreçada a l’activitat industrial amb l’objectiu de detallar quines mesures pot adoptar aquest sector per reduir el preu de la factura elèctrica. 

El preu de l’energia del mes de febrer va ser un 604 % més cara que en el mateix període de l’any anterior. La greu situació actual d’inestabilitat del mercat energètic ha causat un augment del cost de l’electricitat,cosa que ha implicat un gran esforç econòmic per a les empreses, en especial les del sector industrial. 
 
És per aquest motiu que des del grup de compra Eix Besòs Circular s’ha organitzat una jornada virtual amb el propòsit de detallar algunes mesures que poden adoptar les empreses per tal de reduir el cost final de la factura elèctrica:  la inversió en autoconsum i en eficiència energètica, així com la gestió de la producció en funció de la distribució dels diferents períodes elèctrics. 
 
La sessió comptarà amb una explicació tècnica a càrrec de Josep Camprubí, director de la consultora GCT Plus, especialitzada en assessorament energètic, i un torn final de preguntes. 
 
Podeu inscriure-us en aquest enllaç. Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça info@eixbesoscircular.info.  L’Eix Besòs Circular és una iniciativa impulsada per Reactivació Badalona,SA de l’Ajuntament de Badalona,l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i Grameimpuls,SA de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet; i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunyai la col·laboració de FEB-PIMEC i HUB Recircula UPC-AMB.