You are currently viewing L’empresa Boris 45 s’incorpora al circuit privat de recollida d’orgànica de l’Eix Besòs Circular

L’empresa Boris 45 s’incorpora al circuit privat de recollida d’orgànica de l’Eix Besòs Circular

L’empresa de restauració per a col·lectivitats Boris 45 s’ha incorporat al circuit privat de recollida de la fraccióorgànica, com a empresa que ofereix el servei de restauració de l’Institut Guttmann ubicat al Campus Can Ruti.

Aquesta empresa, que centra la seva activitat en la restauració de col·lectivitats i especialment en el sector sanitari, social i residencial, reemplaça a l’anterior empresa encarregada de donar aquest servei en aquestes instal·lacions de Badalona.

Recordem que el circuit privat de recollida d’orgànica i envasos lleugers permet agrupar quantitats petites d’aquestes dues fraccions per tal de garantir la seva correcta separació i posterior gestió així com fer viable econòmicament la seva gestió.

Si sou una empresa de Badalona o Sant Adrià de Besòs que genereu matèria orgànica o envasos lleugers i esteu interessats en participar en el circuit privat de recollida de l’Eix Besòs Circular ens podeu contactar a través del formulari del menú Contacte o escriure’ns a info@eixbesoscircular.info