T’AJUDEM A AVANÇAR CAP A L’ECONOMIA CIRCULAR

aconseguint beneficis econòmics, socials i ambientals

SUMA’T AL CANVI

Sí, accepto que l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs tracti les meves dades personals de conformitat amb els següents requisits: INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES Responsable: Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Finalitat: Gestionar les peticions formulades i fer-te arribar informació que sigui del teu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades. Més informació: Trobaràs informació addicional i més detallada a a la Política de Privacitat.

L’Eix Besòs Circular és un projecte d’economia circular i simbiosi industrial als municipis de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Oferim un servei de suport a la indústria local per ajudar-la a avançar cap a l’economia circular.

Contacta amb nosaltres, l’assessorament és 100% gratuït.

Estalvi de costos per a la teva empresa

Tenim diferents programes en què, amb altres empreses de la comarca, compartiràs despeses mitjançant la recollida mancomunada de residus. A més, podràs participar en el nostre programa de compra agregada d’energia.

Assessorament per ser una empresa més sostenible

Eix Besòs Circular ofereix diferents línies d’assessorament en matèria d’estalvi energètic i acompanyament per ser una empresa més respectuosa amb el medi ambient. El nostre assessorament és 100% gratuït per a totes les empreses de la comarca.

Networking amb altres empreses de la comarca

A més, podràs compartir experiències amb altres empreses que, com la teva, busquen viure en un planeta més sostenible i més respectuós amb el medi ambient. A què esperes per sumar-te al projecte d’Eix Besòs Circular?

La simbiosi industrial: el nou futur de les empreses

És una estratègia empresarial que busca millorar l’eficiència en l’ús dels recursos i per tant, reduir costos i augmentar els beneficis tot aprofitant sinèrgies entre empreses. La cooperació en simbiosi industrial s’enfoca en optimitzar l’ús d’aquells recursos que les companyies per si soles no utilitzen internament i que necessiten de la col·laboració entre empreses per fer-los viables. S’entén per recursos: residus, aigua, energia, logística, espais, coneixements, etc

Aquests són els principals beneficis

Optimització dels recursos

Augment de l’eficiència en l’ús dels recursos materials i energètics mitjançant l’intercanvi entre empreses donadores i receptores.

Noves oportunitats de negoci

Creació de noves línies de negoci a partir de la col·laboració entre empreses i la creació de sinergies.

Menys impacte ambiental

Reducció de l’ús de recursos naturals i reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle i de la generació dels residus.

Estalvi econòmic

Reducció de la despesa en la compra de matèries primeres i recursos energètics i dels costos associats a la gestió dels residus.

Innovació i competitivitat

Augment de la innovació mitjançant la creació de noves tecnologies que permetin el màxim aprofitament dels recursos.

Acompanyem les empreses en el procés d’incorporació del model d’economia circular en la seva estratègia empresarial per mitjà de:

La realització de visites a les empreses per a recollir dades sobre aspectes clau (subproductes, residus, consum energètics, matèries primeres, aigües, etc.) i elaboració d’informes sobre l’eficiència en l’ús dels recursos i possibles oportunitats de millora detectades.

L’assessorament en aspectes concrets plantejats per les mateixes empreses, com la millora de la valorització dels seus residus i les oportunitats de sortida dels seus subproductes.

Empreses que ja en formen part

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis bibendum nunc nisl, quis molestie ligula feugiat at. Nunc non scelerisque quam.

Testimonial
Nom – Empresa

Sigues empresa saludable: contribueix al benestar del planeta

Les evidents conseqüències del canvi climàtic en diferents ecosistemes del nostre planeta han augmentat significativament la sensibilitat de les empreses i, especialment, dels teus clients amb un planeta més sostenible. Eix Besòs Circular ofereix diferents línies d’assessorament perquè puguis ser una empresa més sostenible, contribuint així, amb un món millor.

No esperis més, suma’t al projecte i contacta amb els nostres tècnics.

APROFITA L’OPORTUNITAT DE CANVI