Jornada virtual: Gestió de l’energia a les empreses, 12 juliol 2023

L’ Eix Besòs Circular organitza una jornada virtual sobre la gestió de l’energia a les empreses, per al proper 12 de juliol, a càrrec de Josep Camprubí CEO a GCT Plus.

La gestió energètica es una planificació estratègica que serveix per optimitzar l’ús de l’energia amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica i reduir el consum elèctric sense afectar a l’activitat de l’empresa. Els beneficis d’aquesta gestió, a més de l’estalvi en la factura elèctrica, són la reducció de la petjada de carboni i l’impacte ambiental de les empreses.

A la jornada també es presentaran els serveis d’assessorament energètic que ofereix l’Eix Besòs Circular amb el suport de la Diputació de Barcelona per a les empreses de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, les quals podran sol·licitar l’anàlisi de les seves factures, diagnosis energètiques dels seus equipaments, l’acompanyament d’un gestor energètic compartit o participar en accions de compra agregada d’energia renovable.

Programa

9.30 h – Benvinguda institucional

9.40 h – Optimitzar la contractació dels serveis energètics

10.00 h – Diagnosi del consum i estalvi energètic

10.15 h – Pla de treball amb l’assessorament d’un gestor energètic compartit

10.30 h – Accions agregades de compra d’energia 100% renovable

10.45 h – Torn de preguntes

Inscripció a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctJylOb7uZXEPY6KfQg9ULbEP5goxVhXtbppaZJAWIEACUgg/viewform?usp=pp_url