Jornada tècnica sobre autoconsum fotovoltaic a l’empresa

El projecte Eix Besòs Circular organitza el pròxim 30 de juny, de 9:30 a 11:30 h,  una jornada tècnica sobre autoconsum fotovoltaic adreçada a les empreses del Barcelonès Nord.

L’objectiu de la sessió és que les empreses coneguin els avantatges de l’autoconsum fotovoltaic i les característiques tècniques d’una instal·laciófotovoltaica. Es parlarà també de comunitats energètiques a través de l’exposició de projectes d’autoconsum compartit en l’àmbit industrial i s’explicaran quines són les línies d’ajut disponibles actualment per a les empreses que volen realitzar una instal·lació de plaques.

La jornada comptarà amb la participació d’en Marc Marquès i OlexandraZaporozhets,  tècnics del departament d’eficiència i innovació d’Audax Renovables, en Daniel Pérez co-delegat de l’associació Unión Española Fotovoltaica a Catalunya i l’Oriol Xalabarder, conseller delegat d’ElectraCaldense.

La trobada serà en format presencial a les instal·lacions del Centre Internacional de Negocis de Badalona (carrer MarcusPorcius, 1 08915 Badalona) i podeu fer la vostra inscripció en el següent enllaç. Per a mésinformacióenspodeuescriure a l’adreça info@eixbesoscircular.info