You are currently viewing Ja ens podeu trobar a les xarxes socials

Ja ens podeu trobar a les xarxes socials

L’Eix Besòs Circular estrena perfil a les xarxes socials de Twitter, Linkedin i Instagram. L’ús d’aquestes noves eines de comunicació permetrà augmentar la difusió del projecte tot fent èmfasi en els diferents serveis dirigits a les empreses de Badalona i Sant Adrià de Besòs i en les línies d’acció que s’estan desenvolupant actualment per tal d’aconseguir la transició cap a l’economia circular de les empreses del territori.

També es pretén apropar conceptes relacionats amb l’economia circular i la simbiosi industrial per tal de facilitar el seu coneixement i explicar els beneficis socials, ambientals i econòmics que comporta la seva aplicació.

Us recordem els nostres perfils:

Twitter@besoscircular

Instagram @eixbesos.circular

LinkedinEix Besòs Circular

Us animem a seguir-nos per estar al dia de totes les nostres novetats! Recordeu que si sou una empresa de Badalona o Sant Adrià de Besòs i esteu interessats en conèixer com aplicar l’economia circular en el vostre procés productiu i com us pot beneficiar, ens podeu escriurea info@eixbesoscircular.info o enviar-nos un missatge a través del formulari de Contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres.