You are currently viewing L’Eix Besòs Circular estrena nou lloc web
Imatge àrea de Sant Adrià de Besòs i Badalona

L’Eix Besòs Circular estrena nou lloc web

Eix Besòs Circular, el projecte de simbiosi industrial a Badalona i Sant Adrià de Besòs, estrena un nou lloc web amb un format més atractiu i funcional. L’objectiu és convertir-se en el punt de referència en economia circular i simbiosi industrial per a les empreses del territori i un punt de trobada per aquelles empreses que vulguin fer un pas endavanti aplicar els principis de l’economia circular en el seu procés productiu.

El nou lloc web recull què és el projecte Eix Besòs Circular i quines són les línies d’acció que s’estan duent a  terme, com és el cas del circuit privat de recollida d’orgànica i envasos lleugers que opera per a les empreses de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Disposa també d’una secció on s’informa dels diferents serveis oferts a les empreses per acompanyar-les en la transició cap al nou model d’economia circular i un apartat de recursos d’interès, on es mostra tot el contingut informatiu utilitzat durant les diferents sessions de treball realitzades.

L’objectiu del projecte Eix Besòs Circular és oferir un servei de suport a la indústria local per ajudar-la a avançar cap a l’economia circular, per mitjà d’un servei d’assessorament i orientació gratuït per a les empreses de Badalona i Sant Adrià de Besòs que vulguin treballar de manera sostenible i competitiva.

Finalment, disposa d’un formulari de Contacte, on es poden adreçar totes aquelles empreses interessades a ser partícips del canvi de model lineal a un nou circular i descobrir els beneficis econòmics, socials i ambientals que això comporta.

Si voleu obtenir més informació sobre el projecte i conèixer com la vostra empresa hi pot participar ens podeu enviar un missatge a través del formulari de Contacte o escriure’ns a  la adreça electrònica info@eixbesoscircular.info i ens posarem en contacte amb vosaltres.