El proper 28 de setembre, de 9 a 11 h, tindrà lloc una nova sessió informativa telemàtica del projecte Eix Besòs Circular amb l’objectiu de crear un grup de compra agregada d’energia entre empreses dels municipis de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

En un context de preus a l’alça en el mercat elèctric, aquesta nova línia d’actuació pretén acompanyar les empreses que vulguin aprofitar la suma de contractes i consums per a obtenir un millor preu de l’energia. A la jornada es detallarà el funcionament i els passos a seguir per posar en marxa aquesta iniciativa, així com els seus avantatges: una millora sensible del preu i la garantia de l’origen renovable de l’energia.

En els darrers anys s’han portat a terme diferents iniciatives en aquesta línia, com ara Rubí Brilla i Pro-energia Osona, amb un gran èxit. Una de les empreses participants en aquests grups de compra aportarà la seva experiència per tal de fer més entenedora la proposta.

La sessió està dirigida a indústries, comerços i empreses de serveis de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Podeu inscriure-us a la jornada en aquest enllaç. Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça info@eixbesoscircular.info