Residuo Recurso EixBesosCircular

Porta ResiduRecurs: Borsa de Subproductes de Catalunya

La Borsa de Subproductes de Catalunya és una plataforma virtual i gratuïta de compravenda o intercanvi de subproductes i residus entre empreses impulsada pel Consell de Cambres de Catalunya i la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya. El seu objectiu és promoure la recuperació i reintroducció de materials a les cadenes productives aconseguint d’aquesta manera complir amb l’objectiu principal de l’economia circular; mantenir els materials el màxim temps possible en els cicles productius.

L’ús de la borsa de subproductes permet negociar amb altres empreses i reduir el cost de la cerca de solucions per als teus residus i primeres matèries.

Des de l’Eix Besòs Circular hi col·laborem com a entitat PortaResiduRecursagrupant  les ofertes i demandes pròximes a Badalona i Sant Adrià de Besòs per a facilitar la identificació de possibles operacions de compravenda entre empreses a escala local i fomentar la proximitat de les transaccions.

Si sou una empresa de Badalona o Sant Adrià de Besòs que esteu interessats a publicar una oferta dels vostres residus o subproductes o una demanda de primera matèria industrial us animem a fer-ho a través del nostre visor. Aquest permet fer una classificació de les ofertes i demandes presents a la Borsa  ordenant-les segons proximitat geogràfica. Cal recordar que tot i aquesta ordenació, totes les ofertes que es publiquin seran visibles a tot Catalunya.

Quins passos heu de seguir?

1

Prémer el botó “Crear una oferta” que apareix en el visor.

2

Crear un compte d’usuari avançat.

3

Publicar les ofertes de residus o subproductes i demandes de matèria primera.

Com a usuaris avançats podreu publicar ofertes, veure qui hi està interessat i contactar-hi. També podreu veure les dades de contacte d’altres anunciants, intercanviar missatges i tancar acords. 

Les dades de contacte dels usuaris anunciants són confidencials, custodiades pel Consell de Cambres de Comerç, i únicament accessibles de manera recíproca per altres usuaris avançats.

Si voleu obtenir més informació d’aquesta iniciativa  o teniu dubtes alhora de com procedir escriviu-nos a info@eixbesoscircular.info i ens posarem en contacte amb vosaltres.